zondag 23 maart 2008

Surftocht

Het is al weer een poosje geleden dat ik hier leuke en interessante linkjes heb vermeld van mijn vaak nachtelijke digitale zwerftochten op internet. Hopelijk zit er ook wat bij voor jou!
 1. Gratis patroontjes van Donna Kooler Design Studio
  Persoonlijk vind de patroontjes van de viooltjes en de Oostindische kers erg mooi.
  Mijn ABC is onder andere ook een design van Donna Kooler. Op haar site zie je ook dat er een heel team achter Donna Kooler Design staat.
 2. Veel informatie en gratis patronen (hst 17) Redwork
  Echt de moeite waard als je Redwork mooi vindt om hier eens te gaan kijken!
 3. Grandmasatticquilting met Redwork
  Bepaalde namen lijken wel veel op elkaar. Grandma doet het zeker goed evenals attic… Hier vind je gratis patronen, waaronder een vlinder voor de liefhebbers en nog veel meer.
 4. Designs & Illustrations Florence Caulfield Victoria & Albert museum
  Mooie bloemenpatronen gratis aan te klikken! Als je goed kijkt dan zie je de Jugendstil stijl er in!
  Francis Johnston and the Process of Design Ook hier een patroon van prachtige bloemen. Vergeet vooral het linkermenu niet door te lopen! Daar kun je nog meer interessantie informatie terugvinden o.a. het maken van Tapestry!
  of een tasje uit 1540 + bloemen patronen boek
 5. Traditional Palestinian Embroidery patterns
  Behalve dat het een aparte borduursteek is, hebben de patronen ook allemaal een betekenis. Zo zie je hier dat de variatie van het ‘ronde’ Griekse randje met de watergolven hier weer verwijst naar slangen! Veel van deze patronen komen we geregeld tegen, maar je ziet ze zijn al heel erg oud. Vooral de meeste eenvoudigste zie je zeer vaak terug!
 6. Poppenhuistapijtjes en een krans
  Klassieke tapijten van oosterse origine, maar dan in het klein! Sjiek de friemel voor het poppenhuis ;-) Gratis patroontjes.
 7. Mia Stitch
  Wie kent deze nog niet in de borduurwereld. Toch maar een vermelding voor diegenen die ‘m nog niet kennen. Hier is zo ontzettend veel te zien! Voor de alfabets is het soms best wel eens handig!
 8. Freebees van Kissycross
  Leuke site met leuke patroontjes waar ik ook graag kom en lees.
 9. Oude filet brodé patronen die heel goed te gebruiken zijn om te borduren. Op pagina 29 staat bv een heel leuk kasteeltje dat ik ook al ergens ben tegengekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten