dinsdag 1 januari 2008

ABC-def

Allereerst voor iedereen die mijn weblog bezoekt de beste wensen voor 2008!
De afgelopen week heb ik hier verstek moeten laten gaan omdat Orange.nl me niet langer dan een paar seconden op internet toeliet. Soms kon ik wat lezen, maar nergens schrijven… grrrr. Maar ik was niet de enige want een goede vriendin van me die ook Orange.nl heeft, had hetzelfde euvel. Het blijkt dat dit toch wel erg regelmatig voorkomt… Je denkt dan als eerste help wat is er met mijn computer aan de hand…!!!??? Niks ;-) Nou ja, wel wat, maar dat is weer een ander verhaal ;-)
Ondertussen wel met van alles bezig geweest o.a. veel met het verzorgen van Pammetje. Haar blaasspieren zijn ook niet meer wat ze zijn geweest… Een beetje praktische oplossingen aan het zoeken zodat het voor beiden wat 'aangenamer' is de komende tijd. Lekker vertroetelen. Ook mijn dochter had even flink de griep te pakken, maar ik ben zelf tot nu toe deze dans ontsprongen…
D, E en f is er inmiddels ook weer bij de ABC geborduurd… niet erg veel, maar toch weer iets verder ;-) .
Update 2/1 n.m.: Het ontwerp is van Donna Kooler. Het ABC wordt achterelkaar geborduurd op Axefda bandstof. Volgens het patroon moet de achtergrond ook in gebroken wit geborduurd worden, maar de stof is dat al en dat vind ik overbodig. Ik heb een andere kleur gebruikt dan beschreven staat bij de bladeren in de rand, want het verschil in groen was niet te zien. Ik gebruik oude DMC-strengetjes en die hebben andere verfbaden gehad. Ook de zachtgele kleur in het vogeltje is ietsje anders dan het patroon beschrijft, omdat ik juist die kleur niet had, maar wel genoeg andere :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten