vrijdag 11 december 2015

Arne & Carlos boeken compleet?

Boeken van Arne & Carlos
Kort geleden heb ik me maar eens getrakteerd (via een cadeaubon) op een boek van Arne & Carlos wat ik nog niet had, namelijk Arne & Carlos breien op hun sloffen. Al wel weer eventjes geleden dat dit boek is verschenen, maar dat mag de pret niet drukken. 
Nu heb ik hun boeken volgens mij allemaal, maar ik kan me vergissen. Die ik heb, staan op de foto, zie bovenaan.
Hun laatste uitgegeven boek in 2015 week af van het breien en haken, het ging namelijk over boeken maken. Hun creatieve plak- en ideeënboeken die ze zelf maken via hun eigen ontwikkelde manier. Zo leuk, ik had wel zo willen beginnen met ook eigen boek te maken, maar helaas had ik andere prioriteiten. Maar dat komt vast wel weer.

Leuk is te zien dat de creatieve heren flink veranderd zijn qua uiterlijk en uitstraling. Van kort, lang naar grijs haar :-) 
Ik volg ze via  Facebook met hun reizen over de hele wereld. Zo mooi ook hun verbouwde station in Noorwegen in een geweldige omgeving. Ik geniet dan ook erg van hun mooie foto's die ze delen.
Ze zijn ook met een blog begonnen en filmpjes op YouTube. Ze geven momenteel leuke patroontjes van mini gebreide kerstballen, ook in het Nederlands!


6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ze nu allemaal hebt...

  Op het moment zie je ze niet zoveel meer, die heren. Maar dat zal voor de Kerst wel weer veranderen!
  Nog even, dan hebben we dit jaar er ook al weer opzitten.Wat vliegt de tijd toch...

  Fijn weekend.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn nu in Japan of ergens daar in die landen. Als ze thuis zijn, laten ze vast wel weer meer foto's van Noorwegen zien.
   Ja, de tijd vliegt! Mijn voorlaatste blogje hier was van januari :-(

   Verwijderen
 2. Ik ben ook fan van Arne and Carlos, ben nu met mijn tweede pop bezig. Ik zie ook weleens met een foto van een gebreid paard maar ik kan niet aan het patroon komen. Staat het patroon misschien in het boek breien op hun sloffen of Noors breien of maak je eigen boek, dit zijn namelijk de boeken die in mijn collectie nog ontbreken :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na update van 26/3 op nieuwe laptop verscheen je bericht:)

   Verwijderen
 3. Nog even terug komen op je collectie: ik heb een paar boekjes gemaakt naar aanleiding van hun boek erover. Zoooo leuk om te doen! Elk boek is inspirerend.. En indederdaad zie je de mannen ook langzaam ouder worden.. Het jongensachtige verdwijnt een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had je blogje toentertijd ook gelezen daarover en heb naar aanleiding daarvan toen ook dat boek gekocht. Ik vind je boekjes echt super leuk geworden!

   Verwijderen