donderdag 15 januari 2009

Het kan vriezen en het kan dooien

Brrrbrbbrbbbbrrrrrrrrrr… de verwarming deed het vanmorgen niet. Ik zag dat het water bijgevuld moest worden. Eerst gaan werken en toen weer bbbbbderberrrdrrr… vullen, geen opwarming… resetten…nog niks…stekker er even uit, nog niks, weer resetten…brrrbbbrrr en het bleef brrrr. Monteur gebeld en ondertussen afspraak en gesprek met verzekeringsman over keukenraam en lekkage kelder door waterhoofdkraan.  Moet nu afwachten. Er bleek verder een gasblok in de cv-ketel kapot te zijn. Onderdeel niet in voorraad, kan pas morgen gehaald worden en vervangen, maar moet werken (ik word daar gebeld en ga dan naar huis en weer terug + dan uren inhalen)… brrrbrrrrrrrrrrr dus nu. Even naar AH boodschappen gedaan en daar was het warmer dan thuis. Ik duik nu onder de dekens met wat tijdschriften en een boek.

Om jullie niet te lang in spanning te houden van het stofje… het is een tas geworden. Tekst + foto’s volgen als het wat warmer is achter de pc hier…
Oh ja en bel doet het niet meer sinds gisteren en koffiezetapparaat heeft het ook begeven… Hopelijk blijft het hierbij want ik begin het aardig beu te worden al dat geregel!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten